PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

diumenge, de març 25, 2007

TARADELL (0) - CF PALAUTORDERA (2)

5ª VICTORIA CONSECUTIVA I QUARTES !!

2ª VOLTA...SET PARTITS JUGATS I SIS GUANYATS !!

Partit molt complicat el que ha jugat l'equip femení de Palautordera.A priori i desprès del 8-0 de l'anada,semblava un partit fàcil,però les moltes baixes de les palauenques i un Taradell molt lluitador,van fer que el partit fos molt treballat per poder guanyar-lo.Encara que el resultat va ser curt per les ocasions fallides pel Palautordera,fins que va arribar el segon gol palauenc,no vam poder respirar tranquils.

El partit va començar amb dues ocasions molt clares de l'equip visitant,però la sortida al contraatac del Taradell,feia molt mal a la improvisada defensa palauenca.I ja a punt d'arribar al descans,una falta a la vora de l'àrea,la va llençar la NÚRIA LLAVINA de forma directa i,va entrar a la porteria sense que la portera local podes fer-hi res.Amb el 0-1 és va arribar al descans.

La segona part va continuar igual,la falta de definició en els ultims metres feia que de tant en tant,alguna de les arribades del Taradell,posses en perill la porteria defensada per la TERE.El Palautordera mai es va trobar comoda al camp,ja que el Taradell va treballar moltissim per no deixar jugar i lluitava cada pilota fins al final.Però tot va acabar al mínut 59,quan una falta lateral ,centrada per la NÚRIA LLAVINA ,va ser rematada al fons de la porteria per l'ANNA RIERA.Això va donar serenitat al Palautordera,que va jugar tranquilament fins al final del partit i va disposar d'alguna clara ocasió més de gol.El Taradell desprès del segon gol es va tancar en el seu camp fins la pitada final de l'árbitre.

Les numeroses baixas del Palautordera van fer que és tingues que improvisar un equip amb una portera jugant de davantera,però una vegada més ,l'esperit de superació d'aquet equip no té limits.

MOLTES FELICITATS A...Tere,Maria,Pili,Núria G.,Noemí(dificil papeleta la que va tindra),Rosó,Silvia,Carole,Anna,Meri(ull amb la portera que casi marca),Núria Ll. i Clara per l'esforç i treball realitzat.

ARA EL CALDES DE MONTBUI AVANÇ DEL MERESCUT DESCANS DE SETMANA SANTA!!

QUARTES...ARA L'OBJECTIU ES LA TERCERA POSICIÓ !!

FUTBOL DE QUALITAT A PALAUTORDERA!!

I LA RATXA CONTINUA...3 GOLETS I LA PORTERIA A CERO UNA ALTRA SETMANA!!

Gran partit el disputat avui per l'equip femení del Palautordera.Una primera part impressionant de les noies de casa,de domini absolut i amb un 90% de possessió de pilota,ja que es va jugar sempre en camp del Gurb.Només la falta de sort en els metres final va impedir que marxessin al descans amb un resultat d'escàndol.La pressió efectuada per les palauenques sobre la defensa rival va propiciar contínues errades a la sortida de la pilota i que això provocà nombroses ocasions de gol.Es va jugar sempre la pilota per terra,tot i que les osonenques es dediquessin aixecar-la.

Abans d'arribar el primer gol,les jugadores del Gurb van treure dues pilotes gairabé de sota els pals.Fins el gol.Després d'una sacada de porteria,la jugadora ROSÓ MORATÓ va interceptar la sacada i, amb una acció individual i després de conduir la pilota fins l'alçada de l'àrea,va aixecar la pilota per sobre de la portera visitant, que s'havia quedat a mitja sortida.Amb aquet resultat es va arribar al descans amb un Gurb que gairabé no va intimidar a la bona defensa local.

Ja a la segona part,el partit va continuar igual que la primera,amb la diferència que el Gurb es va estirar una mica més,i fins i tot va disposar d'una clara ocasió de gol que la TERE PEGUERO va aturar en 1 contra 1.Les Palauenques començaven ja a impacientar-se en veure que el segon gol no arribava,quan la NÚRIA LLAVINA,en acció personal,encara la defensa del Gurb i,en regatejar una defensora,la fan caure dins de l'àrea.Ella mateixa transforma el penal i, amb el 2-0, les Palauenques es dedica a conserva la pilota en camp contrari.I a falta de vuit minuts pel final,una gran passada a l'espai de la CAROLE GOUAILLIER a la NÚRIA LLAVINA acaba en gol,que després de deixar clavada a la defensa visitant, regatejar la portera rival i marcar el definitiu 3-0 a porteria buida.

Justa i merescuda victòria del Palautordera,que es va treure el mal regust de boca del partit disputat allà.Ara l'objectiu és guanyar al Taradell per pujar a la quarta posició de la taula i continuar escalant posicions .Està demostrat que quan aquest equip es proposa alguna cosa ho aconsegueix.

Una setmana més...MOLTES FELICITATS A TOTES I CADASCUNA DE LES JUGADORES D'AQUEST EQUIP,PEL TREBALL I ESFORÇ REALITZATS!!

ENHORABONA PER LA GRAN VICTÒRIA I IMATGE MOSTRADA!!

AMB LA VOSTRA IL.LUSIÓ I ENTREGA ESTEU FENT QUE LA GENT DEL POBLE CADA DIA ESTIGUI MÉS ENGAXADA AMB AQUEST EQUIP,NO CANVIEU!!

LA LLIGA...POST PARTIT !!!

R.Huelva (0)-F.C.Barcelona (4)

I TORNA EL FESTIVAL DE FUTBOL...

divendres, de març 16, 2007

LA PREGUNTA...DE FUTBOL V

FALTAS: Un jugador demanar abandonar el terreny de joc i, mentres estar sortint cap a fora,la pilota ve cap a ell i xuta a gol.Com procedirá l'àrbitre?

TIRS LLIURES:S'ha concedit un tir lliure a un equip dintre de l'àrea de penal própia.El jugador que ejecutar el tir, xuta i la pilota rebota en un company seu situat dintre de l'àrea de penal i entra en la porteria.Què xiularà l'àrbitre?

EL PENAL: Si un defensa situat en la seva pròpia àrea de penal colpeja amb violencia a un adversarí mentre la pilota s'estar jugant en l'àrea de penal contraria,com actuara l'àrbitre?

dimecres, de març 14, 2007

AVUI...LA PORRA DEL PARTIT!!

C.F.Palautordera - U.E.Gurb

A continuar la remontada !!

dilluns, de març 12, 2007

EF MONTCADA (1) - CF PALAUTORDERA (3)

GRAN VICTÒRIA EN EL CAMP DE LES SEGONES CLASSIFICADES!!

LLIÇÓ D'HUMILITAT I DE FUTBOL AL MONTCADA !!

GLOBAL A LA LLIGA AMB EL MONTCADA: DOS PARTITS,DUES VICTÒRIES,SIS GOLS A FAVOR I DOS EN CONTRA (davant d'un equip que n'ha marcat 90 i n'ha encaixat 30).

Gran partit de l'equip femení disputat ahir al camp del Montcada,equip que venia de golejar per 0-4 el Bellavista al seu camp,equip que va sortir al camp pensant en golejar també a les palauenques.Fou precisament aquesta actitud la que va provocar que les blau i grogues sortissin a jugar amb decisió i entrega,per demostrar que,en aquesta lliga,només hi ha un equip clarament superior al Palau,el gran Vic (sense oblidar al sant Quirze).

Fou un partit idèntic al de la primera volta.El Palautordera va sortir demolidor i explosiu,i en tres minuts ja va disposar de dues claríssimes ocasions de gol.Com ja va passar al partit d'anada,la pressió sobre la defensa local va fer que es precipitessim en la sortida de la pilota i que perdessin moltíssimes possessions de pilota,fet que les palauenques van aprofitar per agafar el domini del joc i la possessió de la pilota.Però,com en d'altres ocasions,la superioritat en el terreny de joc no es reflectia al marcador,i les jugades no acabaven en gol.La bona col.locació al camp va fer que la primera arribada a la porteria de la TERE no fos fins al minut 26,amb un fort xut que va sortir fora.I quan semblava que s'acostava el 0-1,i en clar fora de joc,el Montcada va aconseguir avançar-se al marcador mentre la defensa palauenca es va quedar aturada esperant que l'àrbitre xiulés.

Però les palauenques tenien molt clar el que havien anat a fer a Montcada:GUANYAR.
Encara no havien passat dos minuts del gol local quan,en una acció combinada i un rebot sortit dels peus de la MARIA SALUDAS,la NÚRIA LLAVINA s'escapà de la defensa i,després de correr uns metres per la línia central del camp,va acabar superant amb una magnífica definició la sortida de la portera local.Amb l'empat es va acabar la primera part,40 minuts en què la defensa del Palau,amb ajuda del mig camp,va aconseguir anul.lar completament el Montcada.

La segona part tingué una sortida ben diferent.El Montcada va sortir fort,intentant superar des del primer minut al Palautordera.Però el gran treball col.lectiu va fer que tot es quedés en un intent de cinc minuts,els necessaris perquè l'equip visitant tornés a agafar el control i la iniciativa del partit.Tot i que el Montcada pressionava més que durant la primera part,el treball defensa-mig camp-davantera (sense oblidar el gran partit de la TERE,que quan va tenir treball el va resoldre magistralment),va fer que el premi arribés al minut 68,amb un xut aeri de la SÒNIA HURTADO des del mig del camp del Montcada que es va colar a la porteria local.Sense donar temps a reaccionar,i després d'una gran pujada per la banda per part de la ROSÓ MORATÓ,que va centrar cap a la NÚRIA LLAVINA, al minut 73 arribava el tercer gol,amb un magnific xut arran de l'àrea.

Aquest gol feia justícia al que s'havia reflectit en el terreny de joc,en el qual un equip es va dedicar a jugar a fútbol amb humilitat però encarat a guanyar,sense témer la posició ni els números a la classificació de l'equip de casa.

La nota trista i negativa del partit fou que,com ja va passar en el partit a casa,el públic local,abans,durant i després del partit no va parar d'insultar i de faltar el respecte a jugadores i banqueta rival.És trist veure que en un partit de futbol femení es puguin veure situacions així (si ho sumem a la poca popularitat que encara té el fútbol femení,això només pot ser perjudicial).La part positiva: el Palautordera es va dedicar a jugar a futbol i a ignorar al públic.S'ha madurat com a equip,mentre que els equips rivals els costa molt fer-nos un gol.

MOLTÍSSIMES FELICITATS PEL GRAN PARTIT D'AHIR!!

ARA TOCA EL PARTIT MÉS DESITJAT DE LA TEMPORADA...EL GURB!!

A DEMOSTRAR EL QUE NO VAM PODER DEMOSTRAR EN TERRES OSONENQUES!!

LA LLIGA...POST PARTIT !!

Barça (3) - R. Madrid (3)

Messinazo i liders!!

dijous, de març 08, 2007

LA PREGUNTA...DE FUTBOL IV

1-FALTAS: Amb la pilota en joc,dos jugadors del mateix equip cometren entre ells mateixos una conducta antiesportiva o violenta en el terreny de joc,com procedirà l'àrbitre?

2-FALTAS:Amb la pilota en joc,el porter colpeja amb violencia a un jugador atacant que es troba entre la superficie situada entre la linea de meta i les redes,què xiularà l'àrbitre?

3-Nº DE JUGADORS:El BOARD ( organisme encarregat del reglament ) opina que un encontre no pot continuar si un dels equips estar jugant amb menys de 7 jugadors.En una competició on s'ha emplea tal limitació,un equip format per 11 jugadors estar jugant amb un de tant sols 7 jugadors.Quan l'equip de 11 jugadors estar a punt de tirar a gol,un dels jugadors del equip de 7 abandona deliberadament el terreny de joc.Detendra l'àrbitre rapidament el joc? Si marca gol,el donarà per vàlid? Què fará l'àrbitre si torna el jugador al camp? I si no torna?

dimecres, de març 07, 2007

CHAMPIONS...POST PARTIT !!

Liverpool (0)-Barça (1)

O el que es el mateix...Benitez (2) - Rikjaard (0)