PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dijous, de febrer 28, 2008


ENTREVISTA A L'ANTONIO AYALA (II)

LA SEGONA ENTREGA...

7-D’on va sorgir la idea de crear un equip de futbol femení?

La promoció del futbol femení és un dels objectius que es va marcar l’actual Junta. Partíem de la idea que excloure per principi la meitat de la població d’una activitat és immoral i, especialment, és un error estratègic perquè limites el potencial a la meitat del que pots arribar. És com si tens un motor de vuit cilindres i anul·les els imparells. De fet és pura miopia intel·lectual perquè un Club és molt més que la suma dels seus membres; és això, més les sinèrgies que es formen amb la relació, amb la dialèctica.

Els dos primes anys no va poder ser per diferents motius, encara que sempre havia estat un tema de conversa recorrent amb en Carlos Segura. El tercer any en Carlos havia dimitit com a entrenador del primer equip i es va oferir per intentar-ho. Tant la Junta com en Carlos, que en aquell moment era el secretari tècnic, pensàvem que havíem de fer-ho o perdríem l’oportunitat per tres o quatre anys més. Molts ens aconsellaven que no ho féssim, que els equips de dones eren un problema. Però no els vàrem fer cas; pensàvem, i no ens equivocàvem, que podien ser diferents, però no més problemàtics que els equips masculins.

Així és que li vaig dir al Carlos que endavant, que el Club li facilitaria tot el que necessités. A partir d’aquí en Carlos, amb paciència i constància, va començar a contactar amb les noies fins que va poder formar un equip que va jugar per primer cop al torneig d’estiu de Breda.

8-Què canviares del futbol femení?

No en soc un expert amb aquestes coses del futbol, però crec que hi ha aspectes a millorar a tots els nivells.

Des del punt de vista de les protagonistes directes em resulta molt difícil analitzar-ho perquè tinc al cap els nostres tres equips i penso que és impossible fer més del que estan fent. Tenen el necessari: voluntat per aprendre, capacitat de treball, esperit de sacrifici, generositat, sentiment d’equip i moltes ganes de passar-ho be al camp i fora. Però és que si repasso els altres equips que conec tampoc crec que se’ls pugui dir gaire cosa perquè totes les jugadores s’entreguen amb generositat des del principi fins al final dels partits, sense que importi gaire els resultats.

Des del punt de vista dels clubs falta voluntat i valentia, Tots els clubs haurien de tenir equips femenins, al menys els clubs que representen un poble. Els ajuntaments haurien de lligar els seus ajuts a qüestions com aquesta. No només per la bondat de l’esport o la imatge que es dona del poble, sinó també perquè el futbol és l’esport que més pot fer per les polítiques d’igualtat de la dona degut a la càrrega simbòlica que té. (prefereixo no seguir per aquest camí, tinc masses coses a dir)

La Federació és punt i a part, sembla que només li preocupa fer seleccions i que bons que som i que macos que som i petons per nosaltres. La Federació no promociona el futbol femení. Anem a remolc; però no ens ha d’estranyar res, la Federació és el fidel reflex dels clubs. La Federació som els clubs, no és un ens llunyà i abstracte, som nosaltres mateixos i no farà res que els clubs no vulguem fer, si els clubs no ens impliquem la organització que ens uneix tampoc es pot implicar. Tot i això, sense entrar en el tema dels recursos, crec que organitzativament deixa molt que desitjar, perjudica molt al futbol femení els resultats que es donen i la gran diferència entre equips. És fonamental una reorganització dels grups i categories.

Des del punt de vista del nostre Club em preocupa el salt entre el futbol base i el sènior. Hem d’intentar tenir equips de benjamines i de cadet juvenil.

9-Una noia, pot entrenar un equip de nens?

Hi tant, no només pot, si no que és molt necessari que les noies també entrenin equips de nens o nois. El que cal és promocionar entrenadores i que aquestes vulguin formar-se. Si hi ha mestres dones perquè no hi ha d’haver entrenadores. No hi veig cap inconvenient i en canvi, hi veig moltes avantatges. Tos els equips masculins alguna vegada haurien de tenir una entrenadora i tots els equips femenins alguna vegada haurien de tenir un entrenador, és una experiència necessària.

Es clar que hi haurà resistències, però i què.

La qüestió és que les noies vulguin ser de entrenadores i vulguin entrenar equips masculins cap més. Al menys aquí.

10-En els últims anys han aparegut categories com infantil, cadet-juvenil..

Bé, la situació ideal seria categories per cada dos anys, però axó només serà possible si augmentem el nombre de nenes. Que hi hagin més categories és un bon senyal. Encara que s’ha d’anar en compte em la transició i ser flexibles donat que hi ha clubs que podrien perdre equips per manca de nenes.

11-Què creus que li falta, al futbol femení, per acabar de tenir una bona empenta?

Jugadores. El que cal son jugadores. Per aixó els clubs ens hem d’implicar en la promoció.

Voluntat. El que cal és voluntat per part dels clubs. Entendre que “este tiempo se ha acabado, este tiempo va a cabar y uno nuevo comenzará” Entendre que avui el futbol no té res a veure amb el futbol de fa vint anys hi ha hagut un canvi sociològic irreversible. ( ho deixo aquí tinc masses coses a dir)

Implicació. El que cal és implicació de les dones en la gestió dels clubs. Res de victimismes “adelante, hace tiempo que os esperamos, ocupad vuestro lugar”

12-Què destacaries d’aquest equip femení de Palautordera?

Voluntat, comunió, treball i diversió. Aquest son els tres de les jugadores i l’equip: voluntat per aprendre i millorar; comunió entre les jugadores, s’ajuden, cooperen, estan unides; treball infatigable als entrenaments, són un exemple per tot el club; i que carai, que sempre s’ho volen passar bé, jugant, entrenant i desprès de l’entrenament.

Serietat, saviesa i compromís són els trets dels entrenadors de l’equip, en Carlos ha demostrat ser un entrenador magnífic, pels seus coneixements i l’aplicació que en fa, però a més, les seves qualitats i habilitats humanes fa que sigui un líder nat amb una gran intel·ligència i l’Eric el seu digne aprenent. (a l’Eric tots ens l’estimem)

Clar, si fiquem a la coctelera jugadores i entrenadors surt un equip perfecte. Jo no en se molt de tàctiques i tècniques, per no dir res, però som un equip que juga des de darrera amb la pilota controlada amb velocitat i força. Que pressionem quan no tenim la pilota i en recuperem moltes i ràpidament. La nostre mitja és hàbil i ocupa el camp, la nostre defensa és molt segura i ben posicionada, la nostra davantera és directa i generosa i la nostra portera és ràpida, valenta i flexible (i vehement). Acabem els partits com els comencem, físicament estem molt be (en general, que hi ha alguna que darrerament em preocupa) Què més podem demanar?

Etiquetes de comentaris:

TRAVESSA...

Próxima Jornada (19) 02/03/2008
Valles D
Tona UE
Bellavista Milan
Seva UE
PBB La Roca B
Pradenc
Base Vicremei
Sant Julia Vilatorta
Sta. Eulalia Ronçana
Palautordera
S. Quirze Besora B
Torello
Gurb UD
Taradell

Etiquetes de comentaris:

dimecres, de febrer 27, 2008


RESULTATS JORN.18

TONA, U.E. ''A'' - BELLAVISTA MILAN, C. ''A''
-
SEVA, U.E. ''A'' - Pª BLANC BLAVA LA ROCA ''B''
2 - 6
PRADENC,F.C. ''A'' - BASE VICREMEI, C.F. ''A''
0 - 3
SANT JULIA DE VILATORTA,C.F. ''A'' - SANTA EULALIA RONÇANA, C.F. ''A''
0 - 3
PALAUTORDERA, C.F. ''A'' - RIUDEPERES C.F. AT. ''A''
10 - 0
Descansa - SANT QUIRZE BESORA, U.D. ''B''
-
TORELLO, C.F. ''A'' - GURB, U.D. ''A''
0 - 3
TARADELL, U.D. ''A'' - VALLES, C.AT. ''D''
5 - 0

Etiquetes de comentaris:

dilluns, de febrer 25, 2008


ENTREVISTA A L'ANTONI AYALA (I)

18 PREGUNTAS - 18 RESPOSTES
1ª ENTREGA...


1-Després de 4 temporades al club, quin resum faries?
Han estat quatre temporades amb molt de treball. Hem reformat l’estructura de la casa mentre vivim a dintre. El resultat és un Club preparat pel que ens demana el poble. Es a dir, unes infrastructures modernes, una organització esportiva estable fonamentada en el coneixement i l’experiència dels coordinadors i tècnics i una organització administrativa racional. Arribar aquí no ha estat fàcil, hem viscut un procés de canvi que va aixecar moltes resistències durant les dues primeres temporades. Només hem pogut complementar-lo convencent, explicant i, sobretot, mostrant amb els fets la necessitat i bondat de les transformacions.
Personalment han estat quatre temporades de les que em sento satisfet, M’he endut algunes decepcions inesperades i doloroses, però també he conegut persones excel·lents. El lema de la Junta és “treball, humilitat, honestedat” així ho hem intentat, ara el que compte son les conclusions que fareu els socis, els tècnics i els jugadors...

2-El millor i pitjor d’aquestes 4 temporades?
Hem aconseguit la major part dels objectius que ens vàrem fixar: camp de gespa, local social, escola de futbol, futbol femení, informatització del Club, formació d’entrenadors. Però, especialment, el millor ha estat un objectiu implícit que podem anomenar “capitalització humana”, avui tenim un planter d’entrenadors i coordinadors amb un bon nivell tècnic i excel·lent nivell humà, sens dubte és el millor. Tot plegat ens ha portat a passar de 10 a 19 equips i de 120 a 320 fitxes.
També hem fet moltes coses malament per acció o bé per omissió, en tot cas el pitjor és no haver aconseguit que l’equip juvenil, el segon equip i el primer equip treballin en la mateixa direcció, amb el mateix objectiu i la mateixa motivació. Entre les infrastructures ens cou molt no haver aconseguit la segona planta del local social, cosa que ens permetria disposar de sales de reunions, aules, infermeria i despatxos, ho considerem una eina imprescindible per augmentar el nivell i la qualitat de l’escola i de l’entitat en general. El mateix puc dir dels vestidors que han quedat obsolets per manca de manteniment i requereixen una reforma urgent, pensem que també és fonamental donat que els vestidors formen part de l’experiència esportiva dels nois i noies i, per tant, influeix en molta mesura en que aquesta experiència sigui satisfactòria.

3-Que falta per fer al club?
El Club és un ens viu i està en continua transformació i evolució. Des del nostre punt de vista cal continuar reforçant la formació dels entrenadors; fer que el primer equip sigui el veritable reflex del treball que s’està fent a la base; consolidar el futbol femení, especialment prestant molta atenció al salt entre els femenins de base i el primer equip femení per tal d’assegurar-nos la continuïtat; estructurar un bon servei sanitari; reforçar els coordinadors i entrenadors amb un bon servei administratiu; reformar els vestidors; pujar la segona planta del local social... si, ens queden moltes coses per fer.

4-Què diries a qui pensa que el futbol està fet pels homes?
Poca cosa se li pot dir a qui pensi així, aquest no és un tema de controvèrsia. Està clar que no hi ha res que no puguin fer tant un home com una dona. Ara, si algú em digués que no li agrada el futbol femení o que és millor el futbol masculí o alguna cosa per l’estil, hi podria parlar tot el que vulgues; per descomptat respectaria la seva opinió, però defensaria que el futbol femení pot ser emocionant, estètic, ràpid, tècnic, intel·ligent, de força. El futbol practicat per dones és futbol amb majúscules i al CFP en gaudim. Per això, no crec que al CFP ningú pugui menys tenir el futbol practicat per dones.

5-Què ha aportat el futbol femení al C.F.Palautordera?
Veritat. El futbol que practiquen les noies del CFP és veritat, és un futbol sincer, primigeni. Viscut, sentit i practicat com els pioners, és el futbol de tota la vida, aquell que omplia els camps dels pobles. Els equips femenins ens han donat una gran riquesa humana, creiem que la simple existència dels equips femenins és un element de formació personal molt valuós per a tothom al Club. És emocionant veure amb quina naturalitat i respecte han estat acollides totes les nenes. Al Club sempre hi ha hagut alguna nena jugant a equips de base, però es veia més aviat com un fet anecdòtic i graciós. Ara és diferent, amb la seva capacitat de treball i voluntat ferma, les noies del primer equip femení han aconseguit d’una tacada el respecte i admiració de tothom al Club. No els hi ha donat ningú, ho han guanyat elles.
D’altra banda, la incorporació de les nenes, noies i dones als clubs de futbol és un fenomen progressiu i sortosament inevitable. La meitat dels espectadors a l’estadi del Barça son dones. Per què no han de voler practicar-lo, fer de tècnics o, fins i tot, dirigir-lo? Per el nostre Club ha estat una aportació fonamental. Vàrem començar incorporant dones a la Junta, el seu punt de vista ha estat determinant en totes les decisions importants. Desprès, de la mà d’en Ramon Abellan, coordinador de l’escola, vàrem incorporar les delegades, la intenció és que tots els equips tinguin dos delegats, un home i una dona, el resultat és molt satisfactori, els equips amb delegat i delegada funcionen molt be sense excepció. Finalment, de la mà d’en Carlos Segura, coordinador del futbol femení, hem incorporat entrenadores; la intenció per la propera temporada és formar un bon planter d’entrenadores que puguin dirigir qualsevol equip del Club sense excepció en règim d’igualtat amb els demés entrenadors, les diferències entre entrenadors només les marcaran l’experiència, la formació i el mèrit personal.


6-Creus que es dóna al futbol femení la importància real que té?
No hem d’esperar que ens donin res, ens ho haurem de guanyar, cada dia, treballant amb humilitat i colpejant com una gota malaia. No sé quina importància real té el futbol femení, no crec que en tingui menys que el masculí en termes humans, una altre cosa és en termes empresarials, però la qüestió no és aquesta. Què pot fer un castell de sorra per aturar la ona? Vull dir que quan arribi l’hora ningú podrà ignorar el futbol femení. Però l’hora l’haurem de fer arribar nosaltres, amb paciència i treball, sabent que ningú ens donarà res i cada pas serà una dolça victòria.
Però la qüestió és a on volem que arribi el futbol femení? Es a dir, volem que el futbol femení sigui igual que el masculí? No ens enganyem, ni el futbol masculí ni el futbol femení “reals” tenen res a veure amb els valors amorals que ens mostren per la tele, on tot es justifica i explica per la lògica del diner. Déus ignorants, petulants, vuits i egoistes transmeten com a normes positives la traïció, la mentida, l’incompliment de la paraula, i això regalima i acaba contaminant-ho tot; no, jo no vull això pel futbol femení.
El futbol femení pot arribar a ser molt important, si desenvolupa trets propis i diferenciadors, que el facin digne d’imitació. El futbol femení ha de seguir el seu propi camí amb total autonomia formant la seva pròpia personalitat.

Continuara amb dues entregas mès...

Etiquetes de comentaris:

diumenge, de febrer 24, 2008


PALAUTORDERA (10)- RIUDEPERES (0)

UN PALAUTORDERA EFECTIU I TREBALLADOR ,GUANYA UN PARTIT AMB JUGADES BRILLANTS!!

Alineació:Tere,Maria(Txell),Pili(Susan),Núria G.,Paula(Noemi),Carla(Olga),Carole,Silvia,Meri(Alina),Anna(Clara),Núria Ll.

Gols:Carole(2),Alina(2),Carla(2),Núria Ll.(2),Maria(1),Clara(1).

Cronica de partit:

Una sortida explosiva del Palautordera,amb bones combinacions i bon futbol,a fet que en 7 minuts les palauenques és col.loquesin amb un 2-0 al marcador. Jugan les pilotes per terra i combinant d'un costat a l'altre,arribat els 17 minuts el tercer.Aqui les jugadores de casa han baixat l'intensitat de joc i poc a poc s'anat estirant el Riudeperes.Un Riudeperes que ha pesar del resultat,ha estat molt combatiu i buscant el gol,fins al final del partit.
Abans del descans,el Palau ha marcat 2 gols més i acabat la primera part amb un 5-0.

La segona part,al Palautordera l'ha costat entrar al partit,fruit de l'esforç i la pressió de que ha realitzat la primera part i, tambè s'ha notat el gran desgast físic del partit de divendres.Els canvis locals i el cansanci del Riudeperes,han fet que el palau tornes a agafar les "riendas" del partit i, amb jugades de gran el.laboració,han arribat els gols de la segona part.Cinc concretament,un d'ells de penal.

Avui s'ha vist un Palautordera molt efectiu de cara a porta,segur en defensa(porteria a cero una setmana mès) i amb moments molt brillants de futbol.

Ara a Sta.Eulalia dissabte que ve,una setmana abans del partit importantissim amb el Vicremei.

Ha continuar aixì,treballant i esforçan-se per millorar cada dia mès!!

Felicitats per la nova victoria!!

Etiquetes de comentaris:

dissabte, de febrer 23, 2008


CF PALAUTORDERA (4)-SC YF JUVENTUS ZURIC(1)

IMPRESSIONANT PARTIT DE LES PALAUENQUES AMB L'EQUIP SUÍS!!

Alineació: Tere,Susan(Olga),Pili,Núria G.,Paula,Silvia,Carole,Maria(Txell),Carla(Alina),Núria Ll.(Meri),Anna(Clara).

Gols: Núria Ll.(2),Meri(2).

AMB UN JOC DE PILOTA DE MOLTA QÜALITAT,LES PALAUENQUES HAN FET DISFRUTAR DE BON FUTBOL,A LA MULTITUT DE GENT QUE S'HA APROPAT AL CAMP DE FUTBOL AQUESTA NIT.

EL FUTBOL TECNIC DE LES PALAUENQUES VA PODER AMB EL FUTBOL FÍSIC DE LES SUÍSSES (mira que eran altes algunes).UN EQUIP DE NACIONAL,QUE ESTAR DE STATGE PER TERRAS CATALANES,NO VA PODER AMB UN PALAUTORDERA BEN PLANTAT AL CAMP (felicitats a totes les jugadores per l'adaptació al canvi de sistema de joc) I QUE VA FER UN DELS MILLORS PARTITS DE LA TEMPORADA.DAVANT LA DIFICULTAT DE JUGAR AMB UN EQUIP D'UN FUTBOL MOLT DIRECTA I DE FORÇA FISICA,LES LOCALS VAN IMPOSSAR EL SEU CRITERI I VAN DOMINAR EL PARTIT.ELS CONTRACOPS DE LES SUÏSES,VAN SER CONTROLATS PER UNA EXCEPCIONAL TERE I UN GRAN TREBALL DEFENSIU DE LES PALAUENQUES.

FELICITATS PER FER-ME DISFRUTAR AVUI,PERÒ NO OBLIDEU QUE EL QUE VAL SON ELS 3 PUNTS I EL PARTIT DE DIUMENGE AMB EL RIUDEPERES.

Etiquetes de comentaris:

divendres, de febrer 22, 2008


QUINA ÉS L'INFORMACIÓ MÈS ESPERADA DEL DILLUNS DIA 25 ??

LA CRONICA DEL PARTIT DEL PALAUTORDERA??

EL DEBAT RAJOY-ZAPATERO??

EL PLE DE LA TRAVESSA D'EN CARLOS??

NOOO!!......

DILLUNS 25/02/08 AL BLOG...

TORNA...18 PREGUNTES-18 RESPOSTES AMB...

L'ENTREVISTA A L'ANTONI AYALA (PRESIDENT DEL C.F.PALAUTORDERA)

La seva opinió sobre l'estat del futbol femení i altres comentaris.

Etiquetes de comentaris:

A LA WEB DEL CLUB...

El sexe determina la practica de l'esport?

Categoria: General. Data: 21-02-2008

Al número 41 de la revista "El Campus de l'Autònoma" aborden el tema dels esports i la igualtat de gènere. Sembla que els homes són més competitius amb si mateixos i amb els altres, els atrau més la competència; mentre que les dones busquen més sentir-se be i passar una bona estona en grup deixant en segon terme la competitivitat. La paradoxa és que les dones solen deixar l'esport al final de l'adolescència, justament quan més ho necessiten.

Qui vulgui llegir l'article pot demanar en préstec l'exemplar de la revista al despatx del club.

Etiquetes de comentaris:

El futbol també és cosa de dones

El futbol també és cosa de dones

Us recamano entrar(feu click a l'enllaç) i llegir l'entrevista de la Teresa a la capitana de l'UE LLEIDA.

Amb el teu permis Teresa!!

Etiquetes de comentaris:

dimecres, de febrer 20, 2008


TRAVESSA...

Próxima Jornada (18) 24/02/2008
Tona UE Bellavista Milan
Seva UE PBB La Roca B
Pradenc Base Vicremei
Sant Julia Vilatorta Sta. Eulalia Ronçana
Palautordera Riudeperes
Torello Gurb UD
Taradell Valles D

Etiquetes de comentaris:

dilluns, de febrer 18, 2008


DIMARTS 19/02/08...ANIVERSARÍ DE L'ALINA


Dimarts dia 19/02/08 és l'aniversari de l'Alina Parietti,
MOLTISSIMES FELICITATS ALI!!

Etiquetes de comentaris:

CD de mùsica...

Apa,pesades!!aneu possant!!

Etiquetes de comentaris:

RESULTATS JORN.17

Valles D 0 - 11 Bellavista Milan
PBB La Roca B 16 - 0 Tona UE
Base Vicremei 6 - 0 Seva UE
Sta. Eulalia Ronçana 0 - 1 Pradenc
Riudeperes 1 - 0 Sant Julia Vilatorta
S. Quirze Besora B 0 - 10 Palautordera
Taradell 3 - 1 Torello

Etiquetes de comentaris:

diumenge, de febrer 17, 2008


ST. QUIRZE (0) - CF PALAUTORDERA (10)

Alineació: Carla,Maria,Pili(Núria G.),Olga,Paula,Alina,Silvia,Carole,Anna(Txell),Meri,Núria Ll.(Laia)

Gols:Anna(3),Núria Ll.(2),Paula,Txell,Carole,Meri,P.P.

Cronica del partit:

Victoria del Palautordera al camp del St.Quirze.Un partit on les palauenques els ha costat molt entrar en joc.De menys a mès, el palau s'anat entonant i a començat a crear ocasions.Avui les palauenques no han sortit al camp com es tenian acostumats ultimament,amb aquella sortida explosiva.Poc a poc s'anat dominant el mig del camp i han començat a entrar els gols i a intentar jugar a futbol en un camp molt irregular.

Les visitants avui han jugat amb la Carla Atienza de portera,ja que no ha pogut juga la Tere,i encara aixì a mantingut la porteria a cero,fruit de la bona labor defensiva de l'equip i de la concentració de la Carla.
La primera part acabat amb 0-5,amb 4 pilotes al pals(tres de la Meri) i, fallan moltes ocasions de gol.

La segona part ha sigut mès lenta,per les moltes interrupcions,sobre tot per la lesió de la jugadora nº11 del St.Quirze,la M.Calamorro Navarro,que ha caigut malament al xocar amb una jugadora nostra i la qual esperem una pronta recuperació i desitjem que no sigui res greu la seva lesió.
A part de ser un joc mès lent,les palauenques han marcat 5 gols i han fet un pal mès,cosa que ja comença a repetir-se ultimament.
Sense ser un partit gaira brillant,s'han vist accions i moviments en atac molt bons i,alguns dels gols, han sigut d'una magnifica execució.
Ara a casa amb el Riudeperes,un equip que combina bons resultats amb resultats dolents.
Hem de continuar treballant per millorar encara mès i sobre tot per jugar mès la pilota,no nomes ha estonas.Felicitats per la victoria!!

P.D1: Anu adagev sem,le elcatcepse ed le rodanertne led tnas ezruiq "B",natlaf la atcepser la artson piuqe,bma stirc ed.. etse oña so naratlaf arto zev 3 sotnup arap ribus!! ELBATNESERPMI!!adac log artson,collne ed ramina sel seves serodaguj,aier ed sertlason i aief steuqa siratnemoc.

P.D2:Felicitar a l'entrenador del St.Quirze"A", al public i pares de St.Quirze "B",per la reacció d'apoyo cap a nosaltres,despres de l'actuació del "rodanertne lacol",dient que no li fotessim cas,ja que sempre monta espectacles com el d'avui.Sort que hi ha gent pacifica per els camps!!.

Etiquetes de comentaris:

dissabte, de febrer 16, 2008


PARTIT INTERNACIONAL FEMENÍ

DIVENDRES DIA 22,A LES 21H.,AL MPAL. DE PALAUTORDERA

C.F.PALAUTORDERA-JUVENTUS (Suïssa)

Etiquetes de comentaris:

divendres, de febrer 15, 2008


DIUMENGE 17/02/08...ANIVERSARI DE L'ERIC GARCIA

MOLTES FELICITATS PIPPIOLO!!


I DEMÀ DISSABTÈ LA ROSÓ!!

Etiquetes de comentaris:

dijous, de febrer 14, 2008


LA TRAVESSA I JORNADA 17

Valles D
Bellavista Milan
PBB La Roca B
Tona UE
Base Vicremei
Seva UE
Sta. Eulalia Ronçana
Pradenc
Riudeperes
Sant Julia Vilatorta
S. Quirze Besora B
Palautordera
Taradell
Torello

Etiquetes de comentaris:

dilluns, de febrer 11, 2008


PALAUTORDERA (4)- GURB (0)

PAS DE GEGANT!!

Alineació:Tere,Maria(Olga),Pili,Núria G.(Susan),Paula,Alina(Clara),Silvia(Carla),Carole,Anna,Meri(Txell),Núria Ll.

Gols:Núria Ll.(2),Meri(1),Anna(1)

Cronica del partit:

Era un partit molt important perque podria trencar la lliga.La victoria podria deixar fora de la lluita per l'ascens al gurb i depenent del resultat del Bellavista-Roca,la lluita podia estar tancada a 2 o 3 equips.I va ser aixì,el gurb queda practicament fora de la lluita per l'ascens,i la Roca ho te una mica mès complicat al perdre amb el Bellavista.Ara mateix,si no hi ha sorpresas,l'ascens és cosa de tres.

Va sortir molt fort el palau,apretant al gurb i no deixan't que trenques cap pilota per no tindre problemas a darrera.Les de palautordera coneixiant molt bè el joc del gurb i sabian que s'havia de lluitar cada pilota per tindre el control del partit.Fruit d'aquest control i despres d'una falta lateral llençada per la Carole,va rematar l'Anna venint del segon pal al fons de la xarxa.Això va possar nerviosas a les jugadores del Gurb i,durant uns minuts les palauenques van poder marcar el segon donat el desordre en defensa que tenia el Gurb.El Gurb durant la primera mitja hora,gairabè no va intimidar la defensa local,gran partit defensiu del Palautordera,i amb timids atacs és van apropar a l'àrea.
Ja al voltant del minut 35,una passada en profunditat cap a la Meri,que va marxar de la defensa visitant,i quan encarava la porteria rival,va ser derribada per darrera,fruit d'això i sent la defensora l'ultima jugadora,va ser expulsada amb vermella directa.Dèspres d'aquesta vermella i despres de moltes protestas,va ser expulsada tambè la capitana del gurb,que ja tenia una groga i que cinc minuts abans,l'arbitre li va perdonar l'expulsió amb una jugada similar,quan la Núria entrava sola dintre de l'area i la va derribar per darrera.Aquesta expulsió va relaxar a les locals,que amb els ultims cinc minuts van veure com les jugadores del Gurb,amb 2 jugadores menys,s'apropavan amb perill a la porteria defensada per la Tere.Aixì vam arribar al descans,amb el 1-0 al marcador.

La segona part,el gurb va esperar al palautordera per sortir a la contra,i intentar alguna jugada de contratac,però diumenge,tret d'algun ensurt,la defensa estava molt bè col.locada i atenta.Les palauenques sense tocar gaira la pilota ni fer un joc brillant,és van limitar a controlar el partit,dominant el mig del camp per la superioritat numerica i buscant el segon gol que sentencies el partit.Les jugadores del Gurb van lluitar fins que va arribar el segon gol,marcat per la Núria Llavina.Ja quan poc despres,de penal per unes mans dintre de l'area,va tornar a marcar la Núria,l'esforç de jugar amb 2 menys el van acusar i es van quedar enrera.Encara va marcar un altre gol el Palautordera,obra de la Meri,amb el qual es tancava el marcador amb un 4-0.Les locals van disposar de ocasions per ampliar el resultat,però no vam estar encertades cara a porta.

Victoria merescuda del femení del palau,ja que independement de les expulsions,tenia el partit dominat i controlat.Potser va perjudicar a l'intensitat de joc de les paluenques el fet de ser 2 mès,ja que és van limitar a controlar el partit i guanyar-lo sense fer un joc molt fluit ni brillant.És va complir amb l'ojectiu del 3 punts,amb deixar fora al Gurb per la lluita final,però vam trobar a faltar un joc de pilota més dinamic del palautordera i mès encert per ampliar el marcador.

P.D:Crònica dedicada en jesus,el pare de l'olga i a les jugadores "pesades" que han insistit que la publiques.
Ara vull saber jo el que penseu vosaltres...

Etiquetes de comentaris:

RESULTATS JORNADA 16 I CLASSIFICACIÓ


Pradenc 0 - 2 Riudeperes

Seva UE 1 - 3 Sta. Eulalia Ronçana

Tona UE 0 - 5 Base Vicremei

Bellavista Milan 2 - 0 PBB La Roca B

Torello 6 - 0 Valles D

Palautordera 4 - 0 Gurb UD

Sant Julia Vilatorta Susp. S. Quirze Besora B

CLASIFICACION

Ptos

J

G

E

P

GF

GC

Base Vicremei 43 15 14 1 0 105 7
Palautordera 42 15 14 0 1 90 6
Bellavista Milan 37 15 12 1 2 96 14
Gurb UD 30 15 9 3 3 84 23
PBB La Roca B 29 14 9 2 3 80 17
Pradenc 25 15 8 1 6 32 17
Riudeperes 22 15 7 1 7 40 45
Taradell 18 14 6 0 8 53 48
Seva UE 16 15 5 1 9 40 58
10º Sta. Eulalia Ronçana 16 15 5 1 9 32 54
11º Torello 14 15 4 2 9 19 66
12º Sant Julia Vilatorta 13 14 4 1 9 23 49
13º S. Quirze Besora B 13 14 4 1 9 18 89
14º Tona UE 3 15 1 0 14 16 81
15º Valles D 1 14 0 1 13 4 158

Etiquetes de comentaris: ,

diumenge, de febrer 10, 2008


11/02/08...ANIVERSARI DE LA CARLA ATIENZA

DILLUNS 11/02/08 ÉS L'ANIVERSARI DE LA CARLA ATIENZA...MOLTES FELICITATS!!
DESITJEM QUE SIGUI EL PRIMER DELS MOLTS ANIVERSARIS QUE HAS DE CELEBRAR AMB NOSALTRES!!


Etiquetes de comentaris:

dimecres, de febrer 06, 2008


dilluns, de febrer 04, 2008


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ FINAL DE LA 1ª VOLTA


Pradenc 3 - 0 S. Quirze Besora B

Palautordera 5 - 2 Taradell

Seva UE 2 - 0 Riudeperes

Bellavista Milan 1 - 2 Base Vicremei

Tona UE 0 - 2 Sta. Eulalia Ronçana

Sant Julia Vilatorta 0 - 5 Gurb UD

PBB La Roca B Susp. Valles D

CLASIFICACION

Ptos

J

G

E

P

GF

GC

Base Vicremei 40 14 13 1 0 100 7
Palautordera 39 14 13 0 1 86 6
Bellavista Milan 34 14 11 1 2 94 14
Gurb UD 30 14 9 3 2 84 19
PBB La Roca B 29 13 9 2 2 80 15
Pradenc 25 14 8 1 5 32 15
Riudeperes 19 14 6 1 7 38 45
Taradell 18 14 6 0 8 53 48
Seva UE 16 14 5 1 8 39 55
10º Sta. Eulalia Ronçana 13 14 4 1 9 29 53
11º Sant Julia Vilatorta 13 14 4 1 9 23 49
12º S. Quirze Besora B 13 14 4 1 9 18 89
13º Torello 11 14 3 2 9 13 66
14º Tona UE 3 14 1 0 13 16 76
15º Valles D 1 13 0 1 12 4 152

Etiquetes de comentaris: ,

diumenge, de febrer 03, 2008


CF PALAUTORDERA (5)-UE TARADELL (2)


Alineació:Tere,Susan(Maria),Pili,Núria G.(Olga),Paula,Clara(Alina),Sonia(Silvia),Carole,Anna(Carla),Meri(Txell),Núria Ll.

Gols:Núria Ll.(3),Meri(1),Txell(1).

Comentari del partit:

Partit complicat el que hem tingut a Palautordera.
Primera part molt dolenta del palau,en que despres d'abançar-se en el marcador els 45 segons de partit,amb una excelent assintencia de gol de la Carole cap a la Núria,que davant de la portera visitant, a col.locat la pilota al costat del pal,fent imposible l'estirada de la portera del Taradell .El Palautordera s'ha vist sorpres per un taradell molt treballador i que poc despres del 1-0,en una jugada de contratac,la seva davantera a marxat de la defensa palauenca i, en 1x1 amb la Tere a definit molt bè i ha pujat l'empat al marcador.No s'ha trobat a gust el Palau en el camp la primera part,i amb joc repetitiu per el centre s'ha trobat amb la muralla del taradell,que amb ganes i força a fet que s'arribes al descans amb l'empat a un.
S'ha vist una primera molt dolenta de les palauenques, que feia temps no es veia,amb poca intensitat i poc joc de bandes.Tambè merit del taradell que ha fet un excel.lent treball defensiu la primera part.

Ja la segona part, l'actitut de les locals ha sigut ben diferent.Fruit d'això,a la primera jugada,en acciò individual de l'Anna,ha entrat dins l'area de penal amb la pilota controlada,i ja dins,ha sigut clarament derribada,provocant un penal que s'ha encarregat la Meri de transformar.Això animat les palauenques que poc despres,la Núria Llavina aconseguit marcat un altre gol que momentaneament donava la tranquilitat a les de casa.Tranquilitat trencada amb un altre contracop del Taradell,on la seva davantera a tornat a marxar de la defensa,i al seu xut,que a sigut rebutjat per la portera local,anat a parar al peus d'una jugadora del Taradell,que l'empuxat al fons de la xarxa.A diferencia de la primera part,això ha fet trepitjar l'acelerador a les jugadores de Palau i,un altre cop la Núria Llavina,despres de la sacada d'un corner rematat per la Maria,ha rematat la pilota al fons de la xarxa del Taradell.Això ha fet baixar l'intensitat al Taradell i, poc minuts abans del final,i un altre cop despres d'un corner,la Txell ha fet una excel.lent rematada de cap que ha suposat el 5-2 definitiu.

No ha jugat bè avui el Palautordera.Davant s'ha trobat un equip guerrillero i treballador,que ha possat les coses molt dificils a les vallesanes.La segona part l'equip ha reaccionat,i mès per coratge i pundonor,que per joc,s'han portat 3 punts molt importants,tancant aixì una gran primera volta.

Anims noies i felicitats per la victoria!! Queda molt cami encara que recorrer i com s'ha vist avui,no es pot baixar la guardia mai,amb cap equip.Ara Gurb,partit molt complicat!!

Contracronica:
Avui he anat a veure el Bellavista-Vicremei.
Fluix partit de les osonenques,que no han fet el joc que ens te acostumats,ja que ha patit davant d'un Bellavista correoso i d'un futbol molt directa,que per sort per les de Vic,avui no han estat encertades de cara a porta,ja que el Bellavista ha dispusat d'ocasions per empatar el partit i alguna cosa mès.Per contra,un Vicremei molt efectiu davant de porta,ja que de les pocas oportunitats que ha tingut,ha clavat dos de cap en sendas rematadas.Això si,el Bellavista ha dispusat de moltes ocasions de gol,però el gol ha sigut en un clar fora de joc del Bellavista.Avui ha pogut la força a la tecnica.Voldria tambè destacar, la que per mi ha sigut la clau de la victoria del Vicremei,la jugadora numero"4" de Vic.Impressionant partit d'aquesta jugadora,sobre tot la primera part,on no ha parat de tallar i robar pilotas al mig del camp i a mès a col.laborat amb les jugades d'atac,avui poques,de les osonenques.Felicitats al partidas d'aquesta noia i al Vicremei per la victoria,sobre tot perque ha sapigut patir en un camp dificil,on es juga poc a futbol,ja que normalment abusan del "pilotaço".

Etiquetes de comentaris: ,

divendres, de febrer 01, 2008


AQUI HI HA TOMAQUET !! INFORMA...

MOLT AVIAT,LES FOTOS DE LA FARRA DE LA BARRA DE DISSABTE A LA NIT DE L'EQUIP FEMENÍ DEL CF PALAUTORDERA...

Etiquetes de comentaris: