PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, de maig 30, 2008


HISTORIC...

GRAN TEMPORADA PEL C.F.PALAUTORDERA. A PART DEL TÍTOL DE LLIGA DE L'EQUIP FEMENÍ, L'INFANTIL I EL CADET MASCULÍ HAN PUJAT A PRIMERA COM A MILLORS SEGONS.

FELICITATS A TOTS!!

Etiquetes de comentaris:

Renovacions al club:

Entrenadors Propera Temporada

Categoria: General. Data: 28-05-2008

Els entrenadors dels equips sèniors i juvenil per a la propera temporada 2008/2009 son els següents:

Primer equip masculí (Sènior "A") JESUS MARTIN

Primer equip femení (Sènior Femení) CARLOS SEGURA CONDE

Segon equip masculí (Sènior "B") JOSEP DOL GONZALEZ "PIRRI"

Juvenil MARTI SERRAT

Coordinador sèniors masculins i juvenil JESUS MARTIN

Coordinador general futbol base JOSEP RAMON ABELLAN



Font d'informació:WEB C.F.PALAUTORDERA

Etiquetes de comentaris:

dimecres, de maig 28, 2008


RECORDATORI :

Recordeu que teniu fins divendres per retirar el tiquet del sopar de FINAL DE TEMPORADA.

Divendres dia 30 de maig no hi ha entrenament, així podreu preparar les colònies pel cap de setmana.
La setmana que ve sí que hi haurà entrenament, tan dimarts com divendres, per preparar el torneig de futbol-7 i acabar les reunions de cara la propera temporada.

ENCARA HI HA PLACES PER JUGAR EL TORNEIG DE FUTBOL-7 QUE ES DISPUTARÀ DEL 9 AL 30 DE JUNY.

L'hora de sortida pel cap de setmana és a les 11h, quedem al camp de futbol. PUNTUALITAT!!

Etiquetes de comentaris:

dimarts, de maig 27, 2008


Classificació provisional.(falta el Gurb-St.Julià)

CLASIFICACION

Ptos

J

G

E

P

GF

GC

Palautordera 78 28 26 0 2 157 15
Bellavista Milan 74 28 24 2 2 180 17
Base Vicremei 69 28 22 3 3 163 18
PBB La Roca B 66 28 21 3 4 166 36
Gurb UD 55 27 17 4 6 132 35
Pradenc 45 28 14 3 11 53 35
Riudeperes 44 28 13 5 10 74 68
Taradell 43 28 14 1 13 89 81
Sta. Eulalia Ronçana 35 28 11 2 15 67 85
10º Seva UE 27 28 8 3 17 60 111
11º Torello 26 28 8 2 18 39 98
12º Sant Julia Vilatorta 22 27 7 1 19 37 104
13º S. Quirze Besora B 19 28 6 1 21 26 157
14º Tona UE 7 28 2 1 25 28 146
15º Valles D 1 28 0 1 27 8 273

Etiquetes de comentaris:

dilluns, de maig 26, 2008


LES COLÒNIES...

Ja ha acabat aquesta segona temporada pel C.F. Palautordera femení i, com que no ha de ser menys que l’any passat, ja tornem a tenir les colònies ben a prop!!

I com que en tenim moltes ganes i volem que tot surti bé, aquí teniu totes les dades a mode de recordatori, perquè ningú se n’oblidi!!

Convocatòria (jejeje): a les 11:00 al camp de futbol. Puntualitat, que no passi com l’any passat que el TOM TOM (o tonto...) de la Rosó no funcionava i vam arribar dues hores tard. Quina vergonya!!!! Crec que aquesta hora és suficient per poder dormir una mica i a la vegada ser puntuals!!

Teniu en compte que les colònies duren tot el dissabte i tot el diumenge ok? Vull dir que arribarem diumenge cap al tard!!

Material que s’ha de dur:

- Roba còmoda per dos dies (bé, la del dissabte i la del diumenge coi...)

- Pijamet, o meibes o el que utilitzeu per dormir!

- Llanterna, BÀSIC I IMPRESCINDIBLE

- Banyador (no és segur que el puguem utilitzar, però per si de cas!)

I sobretot sobretot, MOLTES GANES DE PASSAR-HO BÉ!!!

I res més wapes

Signen les capitanes i l’entrenador!!

Etiquetes de comentaris:

diumenge, de maig 25, 2008


UE TARADELL (2)- CF PALAUTORDERA (7)

GRAN PRIMERA PART DEL PALAUTORDERA!!

Alineació: Tere, Núria G.,
Pili, Olga (Carla), Noemí, Silvia, Carole (Clara), Rosó (Txell), Maria, Alina (Anna), Meri (Núria Ll).

Gols: Meri (3), Maria, Carole, Txell, Sílvia.

Crònica del partit:


El Palautordera fa una gran primera part de futbol al camp del Taradell.
Amb una sortida explosiva i una pressió a tot el camp, les palauenques van sortir al camp a demostrar perquè eren les campiones de lliga. Amb dos centrades de córner, el Palau es va avançar al marcador i, essent poc conformista, va anant creant ocasions i més gols. Amb un 1-5 va acabar la primera part, amb un Palautordera jugant molt bé i creant moltes més ocasions de gol i tocant la pilota.

A la segona part, i només començar, una errada en defensa va fer que el Taradell marqués un gol. Tot seguit el Palautordera va agafar de nou el ritme del partit i, tot i no jugar tant bé com la primera part ni amb la mateixa intensitat, van disposar de clares ocasions de gol. Sobretot els primers 10 minuts de la segona part, el Palautordera va disposar de 5 u contra uns amb la portera que no van saber aprofitar.

Així acaba la lliga per les palauenques. Fent una gran campanya, fent grans partits de futbol i demostrant que la segona volta de la passada temporada no era fruit de la casualitat. MOLTES FELICITATS, NOIES, PER LA VICTÒRIA D'AHIR, HEU DEMOSTRAT FINS AL FINAL I, AMB LA LLIGA GUANYADA, QUE SOM UN EQUIP SERIÓS; I MOLTES FELICITATS PER LA GRAN TEMPORADA QUE HEU FET AMB EL SEGON ANY DE VIDA DE LA SECCIÓ DE FUTBOL FEMENÍ.

P.D.: Donar les gràcies al Taradell per l'esportivitat de fer-nos el passadís de campiones.
També donar les gracies al SEMANARI "L'ACTUALITAT DEL BAIX MONTSENY", pel seu seguiment al futbol femení setmana rere setmana, per la felicitació per la lliga i per l'últim reportage sobre el nostre equip, on parlen de nosaltres a la segona pàgina, a la primera de la secció d'esports i a l'ultima del setmanari. Gràcies!!

Per acabar, felicitar a tots els equips de la nostra lliga per la seva esportivitat, encara que, com saben la Tere (Pradenc) i l'Albert (St.Julià), hi ha algun equip que no entraria en aquesta llista. Felicitar finalment al Bellavista per aconseguir l'ascens i animar al Base Vicremei perque han relitzat una gran temporada i en un futur donaran molts èxits a la població de Vic.
Donar les gràcies a la gent que setmana rere setmana ha participat al nostre blog fent comentaris que han fet que quedi demostrat que l'esport fa unió. Unió que ha fet que en aquesta lliga, a part d'emportar-nos un títol, haguem fet una gran quantitat d'amics!

CONTINUEM EN CONTACTE I SORT EN UN FUTUR!!

Carlos Segura

Etiquetes de comentaris:

dissabte, de maig 24, 2008


El resultats de l'ùltima jornada,la nº 30

TORELLO, C.F. ''A'' - Descansa
-
TARADELL, U.D. ''A'' - PALAUTORDERA, C.F. ''A''
2-7
GURB, U.D. ''A'' - SANT JULIA DE VILATORTA,C.F. ''A''
-
SANT QUIRZE BESORA, U.D. ''B'' - PRADENC,F.C. ''A''
1-2
RIUDEPERES C.F. AT. ''A'' - SEVA, U.E. ''A''
4-4
SANTA EULALIA RONÇANA, C.F. ''A'' - TONA, U.E. ''A''
6-1
BASE VICREMEI, C.F. ''A'' - BELLAVISTA MILAN, C. ''A''
0-1
VALLES, C.AT. ''D'' - Pª BLANC BLAVA LA ROCA ''B''
1-12

Etiquetes de comentaris:

divendres, de maig 23, 2008


ARTICLE FUTFEMCAT...

Sembla ser que ja està arribant al seu fi el cicle de l'era Roche en la FCF, i arriba l´hora de fer balanç en els distints apartats que configuren el futbol femení. En un article aparegut en aquesta mateixa Web fa uns dies, es parlava de crisi en el Futbol Femení en la categoria territorial. Potser la paraula crisi sigui excessiva, però el que sí és cert és que no ha evolucionat com hauria, de ni de lluny.
Com responsable del futbol femení de la ACFC vaig col·laborar en el programa a desenvolupar en l'era Roche, i del que practicament no s'ha fet res.
En aquest programa es sol·licitava un espai propi per al femení amb finançament i mitjans a l'estil del que s'ha fet amb el futbol sala. La diferència de tracte entre el sala i el femení es deu bàsicament, que aquest últim no té pes específic en una assemblea , ja que clubs únicament femenins i per tant vots, es poden contar amb els dits d'una mà.
Aquesta manca de sensibilitat, unida a la falta d'una veritable democràcia a l'hora de prendre decisions importants, està fent que es produeixin una sèrie de circumstàncies que en el cas de no actuar amb rapidesa tindran una gran repercussió negativa en el futbol femení.
Em vull permetre opinar sobre les qüestions per a mi bàsiques durant aquest període. Al no realitzar-se el que es proposava en la campanya electoral, sobre l'estudi i les decisions sobre el desenvolupament futur del futbol femení (es proposava un congrés / assemblea amb decisions vinculants) previ a l'Assemblea General de la FCF, les decisions preses, s'estan demostrant incorrectes i posen en greu perill el desenvolupament uniforme i global del femení.
L'obertura de l'antic grup 2º, a equips de Barcelona amenaça amb convertir a la província de Girona en un "ghetto" a l'estil de la de Lleida. M'explicaré, Ja han hagut dues retirades i una renúncia per qüestions econòmiques i pels comentaris recollits a peu de camp, les pròximes retirades aniran en proporció directa al nombre d'equips de Barcelona que s'integrin en aquest grup, que aquest any s’amplia en dues places mes. Tant debò m'equivoqui, però crec que les retirades i renúncies hi seran a l'ordre del dia. La diferència en costos i hores dels desplaçaments, és brutal entre el grup 1º i el 2º.
Si aquest assumpte s'hagués debatut en una Assemblea i no en petits comitès, no s'hagués realitzat. Al futbol territorial cal donar-li el màxim de facilitats i no posar-li traves de tipus econòmic o estructural, existeixen solucions molt mes senzilles i econòmiques .

En altre ordre de coses, encara no s'ha desenvolupat en la seva totalitat les categories base. Preval l'estètica dels grups, encara que per a això es posi en perill l´integritat física de les jugadores. Al no voler fer la categoria Aleví , o en defecte d'això un híbrid Alevín - Benjamí s'obliga a jugar a nenes amb diferències de fins a 5 anys, senzillament demencial. Això provoca uns resultats d´escandol que no beneficien a ningú. Exemples de golejades de mes de 15 gols per partit estan a l'ordre del dia. Són les jugadores de menor qualitat? En la majoria dels casos, són de menor edat, no qualitat. Com última dada per a reflexionar, 20 equips d'un total de 49 (el 40%), han rebut mes d'un centenar de gols en tot just 22 partits. És per a reflexionar, no?. La solució, que pel que sembla té preparada la FCF és dividir-los per divisions, és a dir 1ª, 2ª, etc. Per a nosaltres doble error ja que en primer lloc no soluciona el perill físic per la diferència corporal per l'edat i segon d'una temporada a una altra, la qualitat dels equips de base, vària segons les jugadores que passen de categoria per edat, amb la consegüent falta d'estabilitat de potencial.
Aquests resultats i sobretot les diferències físiques no ajuden per res al desenvolupament del futbol femení.
En un pròxim article tractaré d'analitzar les obres i miracles de la resta d'aquesta fauna que compon el Femení en la FCF (Directius, Comitès, Seleccions, etc.) .


Ricardo Carneado Esteban
Responsable del Futbol Femení
Associació de Clubs de Futbol de Catalunya

Etiquetes de comentaris:

dijous, de maig 22, 2008


DIVENDRES DIA 23 DE MAIG....

SOPAR DE CELEBRACIÓ DE LA LLIGA DE L'EQUIP FEMENÍ!!

Divendres a les 22:30h (i després de l'entrenament, això sí), sopar a la BRASERIA LA LLAR per celebrar el títol de lliga.

I el cap de setmana del 31 maig-1 juny... LES COLÒNIES... viatge sorpresa de cap de setmana.

Etiquetes de comentaris:

L'última travessa, jornada 30

Pròxima Jornada (30) 25/05/2008
Taradell Palautordera
Gurb UD Sant Julia Vilatorta
S. Quirze Besora B Pradenc
Riudeperes Seva UE
Sta. Eulalia Ronçana Tona UE
Base Vicremei Bellavista Milan
Valles D PBB La Roca B

Etiquetes de comentaris:

dimecres, de maig 21, 2008


Sopar fi de temporada

Categoria: General. Data: 21-05-2008

Es recorda a tots els jugadors, socis i simpatitzants que el darrer dia per comprar els tickets pel sopar de fi de temporada és el proper 31 de maig. Recordeu que ho podeu fer al despatx del Club o a l'agencia de viatges OverQuetur.

Etiquetes de comentaris:

dimarts, de maig 20, 2008


El futbol..: Paula Llavina: "Les lligues es guanyen contra els equips petits"

El futbol..: Paula Llavina: "Les lligues es guanyen contra els equips petits"

Entrevista a la Paula Llavina a..."EL FUTBOL TAMBÉ ÉS COSA DE DONES"

Etiquetes de comentaris:

dilluns, de maig 19, 2008


SENSE PARAULES...



A dalt:
Eric,Tere,Cristina,Susan,Olga,Carla,Pili,Noemí,Núria Ll.,Carole,Txell,Meri,Carlos,Joaquin.
Agenollades:
Paula,Sonia,Clara,Núria G.,Alina,Anna,Rosó,Silvia,Maria.
























































FELICITATS CAMPIONES !!

Etiquetes de comentaris: