PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de maig 31, 2009


C.F.PALAUTORDERA (3)-U .E.BREDA (0)

PARTIDÀS DEL PALAUTORDERA!

QUARTES!!

EL SEGON EQUIP MÉS GOLEJADOR!!!


ALINEACIÓ:Tere,Maria,Pili,Olga(Sonia),Paula,Carole,Neus(Cris),Alina(Meri),Rosó(Ari),Anna,Núria Ll.

GOLS:1-0 Rosó Morató,2-0 Núria Llavina,3-0 Núria Llavina.

CRÒNICA DEL PARTIT:

Un acomiadament de temporada gaudint de bon futbol.

Gran partit de les Palauenques.

Futbol, gols, il.lusió, treball i moltes ganes de fer-ho bé. Era la consigna d'ahir, gaudir de l'últim partit. I ho vam fer!!!

El treball de tota la temporada resumit amb el joc d'ahir. La gent va acabar disfrutant. El públic, que durant tota la temporada ha acompanyat l'equip, també. Després, la sensació de que ho trobarem a faltar. Els entrenaments, el partits, bronques, emprenyaments, abraçades, petons....i l'amistat de la gent que envolta l'equip.

Cava, bromes, dutxa i ja pensant en l'any que ve. Parlant d'il.lusions, de futur, d'objectius i sobretot, de tornar a disfrutar junts/es una altra vegada.

Ahir va jugar molt bé el Palau, davant d'un bon equip, el Breda.

L'equip va sortir amb ganes de disfrutar i de jugar. Jugades d'estrategia preparades, combinacions a l'atac, ordre defensiu i baixa la pilota, era l'objectiu d'ahir. Tot va sortir bé. L'equip va tocar la pilota com ho estava fent fora de casa i que, com a local, no aconseguia fer. El futbol de l'equip va sorprendre a molta gent que ahir per primera vegada va veure un partit de futbol femeni, primera vegada donada per la curiositat (o morbo) del partit d'anada. Però ahir va ser un partit molt esportiu, vibrant i apassionant, a més de la molta esportivitat que va haver-hi. Un bon partit de futbol femení.

L'equip va sortir amb molta empempta. Durant la primera part, les locals van xutar 10 vegades a porta (sis entre els tres pals) per una del Breda. I a la segona part, encara més domini palauenc, tretze xuts a porta (nou entre els tres pals) per un del Breda. Gràcies Miquel, ja que partit rere partit, m'ha portat les estadístiques de manera impecabale.

La Rosó Morató (minut 28), després de rematar de cap un córner, i la Núria Llavina (minuts 51 i 68), amb dues ocasions, van marcar els gols del Palautodera. Gols aconseguits gràcies a la feina de tot un equip.

3-0 a favor de les locals, que van ser superiors a les jugadores de Breda. Un tres a zero que, al seu primer any a Primera Catalana, deixa les palauenques quartes a la classificació (a un punt de les terceres) i amb 85 gols a favor, essent el segon equip més golejador del grup.

Felicitats una vegada més. Felicitats perquè partit a partit, temporada rere temporada, us aneu superant. No deixeu de treballar com fins ara perquè encara hi ha feina a fer.

Enhorabona noies, sou IMPRESSIONANTS!!!

Molt aviat les vacances. Encara no han començat i ja estem il.lusionats per l'any que ve perquè, com vaig dir ahir, estarem un any més junts. I ja seran quatre!! Quina paciència teniu!!

FELICITATS EQUIP!!

FELICITATS C.F.PALAUTORDERA PER TENIR UN EQUIP COM AQUEST!!

Gracies noies, Miquel, Noemí, President (Antoni Ayala), junta, club i a totes les persones que, ja sigui amb els desplaçaments o a casa, han ajudat i animat aquest equip perquè no deixi de créixer.

P.D.: Olga, tu crónica.

Etiquetes de comentaris:

dissabte, de maig 30, 2009


JORNADA 34 I ÙLTIMA A PRIMERA CATALANA

30/05 16:00 Cornella Terri 6 - 2 Sant Quirze Besora
30/05 18:30 CE Empuriabrava 2 - 2 CF Base Vicremei
31/05 12:00 CF Palafrugell 0 -3 P. Blanc Blava La Roca
31/05 12:00 EF Bonaire 6 -2 AE La Canya
31/05 12:00 CF Badalona 3 -0 CEF Montcada
31/05 15:00 Bellavista Milan 3 - 2 Sabadell FC
31/05 16:30 CF Palautordera 3 - 0 UE Breda
31/05 18:00 FC Girona 0 -3 CF Les Preses
31/05 20:00 CF Argentona 3 -0 At. Sant Ponç

Etiquetes de comentaris:

dijous, de maig 28, 2009


S'ACABA LA LLIGA!!!

I PER ACABAR LA LLIGA...EL DERBI!!!

DIUMENGE 31/05/09

AL MPAL. DE STA. Mª DE PALAUTORDERA

A LES 16:30 HORES

ULTIMA JORNADA DE LLIGA DE PRIMERA CATALANA

C.F.PALAUTORDERA - U.E. BREDA

A GAUDIR D'UN BON PARTIT!!

Etiquetes de comentaris:

dimarts, de maig 26, 2009


ACTUALITZADA!!!Totalment al dia a falta d'una jornada.

diumenge, de maig 24, 2009


CF PALAUTORDERA (5)-EF MONTCADA (1)

UN PALAUTORDERA PLE DE BAIXES GUANYA CLARAMENT AL CAMP DEL MONTCADA!!

Alineació:Neus,Maria,Pili(Noe),Cris(Olga),Paula,Carole,Anna,Ali,Rosó,Ari,Meri.(Sonia)

Goles:Alina (2),Carole (1),Maria (1),p.p (1).

Crònica del Partit:

L'equip de Palautordera es presentava aquest diumenge amb vàries baixes i sense portera al camp del Montcada, equip que està lluitant per sortir de la zona perillosa del descens. Les locals van sortir al camp amb molta empempta, intentant sorprendre les de Palau amb pilotes llargues a les seves davanteres.

Durant uns minuts, els dubtes a la defensa i a mig camp van fer que el Montcada arribés a l'àrea visitant amb facilitat, però el gol de les visitants va arribar a la primera arribada a porteria, gràcies a una pilota passada a l'espai de la Carole a l'Alina que, després d'un bon control orientat, va engaltar amb un fort xut que va fer impossible l'estirada de la portera local. Després d'aquest cop a les locals, el Palautordera va dominar les locals durant uns minuts, amb claríssimes ocasions de gol i fins que, en una jugada desafortunada, les locals es van marcar en propia porteria.

Amb el 0-2 el Montcada va tornar a reaccionar i una altra vegada va crear dubtes a la defensa visitant. Fruït d'aquests dubtes va arribar el 1-2. Durant uns minuts, les locals van tenir la possessió de la pilota i van tancar al palau a camp propi.

Amb el 1-2 s'arribava al descans. La sensació dels primers 40 minuts de partit va ser la d'un partit desordenat, en el que les locals jugaven amb pilotades llargues cap endavant i les visitants no aconseguien conservar la pilota. Aquesta primera part boja podia haver acabat perfectament amb un 4-8, donades les clares ocasions dels dos equips.

A la segona part, i durant els primers cinc minuts, el Montcada va sortir amb la idea d'aixecar el partit. Però les palauenques van sortir més ordenades i col.locades al camp. Això va produir que poc a poc controlés el partit i començés a fer un joc més creatiu. Així va ser com va arribar arribar el gol de la Carole, gràcies a un xut que, amb una mica de fortuna, va arribar al fons de la xarxa. El gol i el cansament van fer mal a les locals, que anaven baixant la intensitat. Les palauenques, més bé fisicament,van controlar el partit i van acabant imposant el seu joc.

Un gol més de l'Alina, des de fora de l'àrea, que va sorprendre a la portera local, i un altre de la Maria, marxant per velocitat de la seva marcadora, van tancar el marcador amb el resultat d'1-5.

L'ùltim desplaçament a la lliga de les Palauenques va acabar amb golejada, confirmant l'equip com segon màxim golejador del grup i essent superat només pel lider, el Cornellà de Terri.

La propera setmana, derbi amb el Breda. Partit complicat i molt igualat, tal i com es va veure a la primera volta.

Últim partit de lliga en el que les palauenques, passi el que passi la setmana que ve, acabaran entre les cinc primeres i amb moltes opcions de pujar a la quarta o tercera posició.

Assegurada la cinquena posició, només queda felicitar les jugadores per la temporada i, sobretot, per la grandíssima segona volta que han fet. Ni els més optimistes podien preveure fa tres temporades, quan va començar aquest projecte, que un equip que començava de zero estaria entre els millors equips de futbol femení a Catalunya. I el millor de tot és que encara no ha tocat sostre.

Noies, espero que continueu treballant amb il·lusions i ganes per continuar fent història a Palautordera.

FELICITATS!!!

Etiquetes de comentaris:

dissabte, de maig 23, 2009


La penultima jornada a Primera Catalana

23/05 14:00 Sabadell FC 0 -8 Cornella Terri
23/05 16:00 UE Breda 2 - 1 Bellavista Milan
23/05 18:00 At. Sant Ponç 0 - 2 EF Bonaire
23/05 18:00 Sant Quirze Besora 1 -2 FC Girona
23/05 18:45 P. Blanc Blava La Roca 2 -0 CE Empuriabrava
24/05 12:00 CEF Montcada 1 -5 CF Palautordera
24/05 16:00 AE La Canya 9 -0 CF Palafrugell
24/05 16:30 CF Base Vicremei 3 -1 CF Badalona
24/05 17:00 CF Les Preses 3 -1 CF Argentona

Etiquetes de comentaris:

divendres, de maig 22, 2009


L'avançmatch

PENÙLTIMA JORNADA DE LLIGA


A PRIMERA CATALANA


DIUMENGE 24/05/2009


A LES 12 HORES


AL MUNICIPAL DE CAN SANT JOAN (MONTCADA I REIXAC)


E.F.MONTCADA-C.F.PALAUTORDERA

Etiquetes de comentaris:

dimecres, de maig 20, 2009


ACTUALITZADA!!

dilluns, de maig 18, 2009



LA PILI MARXA A XILE,TORNA A CASA SEVA.

DIGALI ADEU AMB UN MISSATGE DE DESPEDIDA.

Etiquetes de comentaris: