PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de novembre 30, 2009

LA CRÒNICA

Alineació: Paula, Paula Ll., Maria, Jess, Carmen, Sílvia (Carla), Neus (Clara), Anna Riera, Ana Caballero, Ariadna (Meri), Alina (Andrea).

Gols:1-1 Ana Caballero, 2-3 Ana Caballero, 3-3 Ana caballero, 4-5 Ana Caballero.

A les palauenques se'ls escapa el partit en el minut 88 després d'una gran actuació

Gran partit de futbol femení el d'ahir; emocionant i vibrant fins al final.

Les palauenques van merèixer molt més en el partit d'ahir. Jugaven contra l'equip co-lider de la lliga, el Badalonz. Tot i una gran primera part de les palauenques, que van posar el joc i les ocasions, l'efectivitat de les badalonines va fer que el resultat al descans acabés en un 1-3.

Una primera part on es va veure un gran joc i gols espectaculars per part de tots dos equips.

La segona part, més igualada i amb ocasions i pals per part de tots dos equips. Però després que el Palau aconseguís igualar el partit, al minut 88 se'ls va tornar a escapar.

Igualment, felicitar les palauenques pel joc realitzat. Van demostrar que, amb una mica de sort i encert, tornaran a estar entre les 4 o 5 primeres.

Ahir l'equip va oferir una molt bona imatge. El resultat just hagués estat, com a mínim, un empat.

Agraïr el suport que va rebre l'equip ahir per part de l'afició, en un partit on no va parar de ploure i tenint en compte, a més, que després hi havia el Barça-Madrid. La gent va venir a recolzar l'equip i va animar durant tot el partit. De fet, això també va suposar que fins al xiulet final de l'àrbitre les palauenques lliutessin sense parar buscant l'empat.

Felicitats noies pel treball d'ahir!!

Ara toca l'Espanyol i remontar a Bellavista!!

C.F.PALAUTORDERA - C.F.BADALONA

Diumenge 29 a les 16.30H. a Sta.Mª de Palautordera, interessant i vibrant partit de Primera Catalana

L'equip co-lider de la lliga, el CF BADALONA, visita el municipal de Palautordera. Les palauenques, tot i les baixes, intentaran mantenir la seva ratxa.

dilluns, de novembre 23, 2009

LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Maria, Jess, Sònia (Carmen), Paula, Anna Riera (Clara), Sílvia (Neus), Alina, Ana Caballero, Ariadna, Meri (Andrea).

Gols: Min.1, 1-0 Alina; Min. 48, 2-2 Maria; Min.51, 2-3 Anna Riera; Min.54, 2-4 Alina; Min.65, 2-5 Sònia.

Les palauenques guanyen justament un partit que perdien per 2-1 a l'acabar la primera part.

Als quaranta segons de partit les palauenques s'avançaven al marcador. Després, el Gurb passa a dominar el partit, aconseguint amb dos xuts des de fora de l'àrea remuntar el partit. Abans del descans, les palauenques reaccionen, però per un gol totalment legal anulat i dos clars penals que l'àrbitre (que, irònicament, és jugador juvenil de les categories del Gurb) no ha assenyalat, s'arriva amb el resultat de 2-1 al descans.

Aquesta situació ha motivat moltíssim a les palauenques, que durant la segona part, molt concentrades i animades, han remuntat el partit en 7 minuts, posant el marcador amb un 2-4. A falta de 20 minuts pel final, les del Palau han sentenciat el partit amb un cinquè gol.

Amb aquesta victòria les palaunques encadenen 6 jornades sense perdre. Tot i les baixes que l'equip arrossega des de fa setmanes, l'equip esta donant una bona imatge. Ara venen dos partits molt complicats contra el Badalona i l'Espanyol.

PALAUTORDERA - BONAIRE DE TERRASSA

Alineació: Alba, Maria, Paula, Jess, Carmen (Olga), Anna Riera, Clara (Neus), Alina (Cristina), Ariadna, Ana Caballero (Andrea), Núria (Carla).

Gols: 1-1 Ana Caballero, 2-1 Alina, 3-2 Alina, Núria 4-2.

A les palauenques se'ls hi escapen 2 punts en el descompte.

divendres, de novembre 13, 2009

Després de la gran victòria en el sempre difícil camp del Breda per 1-4, ara toca uns dels equips més guerrillers de la categoria.

Diumenge a les 16:30 hores, al Mpal del Palautordera,

CF PALAUTORDERA - EF BONAIRE DE TERRASSA

Que continui la ratxa i el bon futbol!!

dimarts, de novembre 10, 2009

Estadístiques competició i entrenaments

Tenim un etrenador que no ens el mereixem!!!

EL FUTBOL TORNA A PALAUTORDERA

Després de noranta dies (des que va començar la pretemporada i l'inici de la lliga) i després de nou jornades de lliga, l'equip palauenc va tornar a fer el seu futbol. Va tornar a divertir i a divertir-se. Va tornar a jugar com ens tenia acostumats l'any passat, va moure la bimba d'un costat a l'altre, amb calma però amb velocitat, amb criteri i sense precipitació, fent gaudir a tothom amb uns gols elaborats i treballats i, a sobre, alguns d'ells amb una maca execució.

Ara s'ha de veure si serà la línia que seguiran fins al final, si tornaran a aconseguir que tothom desitgi que arribi el cap de setmana per gaudir veient jugar a futbol o, al contrari, serà flor d'un dia i l'equip encara no està al cent per cent. Diumenge serà bon dia per venir al camp a comprovar-ho. Les palauenques jugaran contra el Bonaire, un equip que exigeix molt al seu rival per l'intensitat amb la que juguen. L'any passat va pispar a les palaunques la tercera posició a la lliga en l'últim moment.

Igualment, diumenge les palaunques van mostrar el camí a seguir i què són capaces de fer quan s'hi posen.

Alineació: Alba, Maria, Jess, Sònia (Olga), Paula, Anna Riera, Sílvia (Cris), Alina (Andrea), Ana Caballero (Clara), Ariadna (Neus), Meri (Núria).

Gols: 1-0 Ana Caballero, 2-0 Alina, 3-1 Neus, 4-1 Núria.

Partit dominat per les palauenques des del principi fins el final. Des del primer mínut les palauenques tenien les idees molt clares sobre com havien de jugar contra el Breda i que havien de fer per evitar tenir problemes en defensa. Tocant la pilota d'un costat a l'altre, del davant al darrere i del darrere al davant. Obrint el camp i jugant per les bandes, les del Palau arribaven amb perill a l'àrea del Breda. Al darrere, en defensa, es veia un equip molt concentrat durant tot el partit; no només evitaven les pilotes llargues de les locals, sino que col·laboravan en les jugades de creació i atac de l'equip.

L'equip, ben col·locat, robava i recuperava molt ràpidament la pilota. El treball defensiu de les jugadores més ofensives va ser decisiu en aquest aspecte, sobretot durant la primera part.

I amb aquest bon joc colectiu l'equip no va trigar a marcar el primer gol. Tot gràcies a una bona combinació des del darrere al mig camp, amb una posterior passada a l'espai de la Sílvia cap a l'Alina, que fa una centrada al primer pal sobre l'Ana Caballero, que defineix molt bé i fa pujar l'1-0 al marcador.

Les palauenques podrien haver marcat algun gol més, però la precitació en la passada, la poca definició de cara a porteria i l'encert en defensa de les del Breda va fer que fins al mínut 40 no arribés el segon gol, marcat per l'Alina en una acció de gran picardia al davant de la defensa local.

Amb el 0-2 s'arribava al descans. Les palauenques controlaven el partit i les de Breda intentaven crear perill amb pilotes llargues.

La segona part va ser molt semblant. Tot i que les del Breda es van estirar una mica més, la possessió i el control del partit era del Palau. Però tot i el domini, les del Breda van retallar distàncies al marcador. Després que l'àrbit xiulés un fora de joc inexistent a les visitants, la lliure del Breda va realitzar un tir lliure indirecte. Va penjar la pilota dins de l'àrea visitant buscant l'alçada de la jugadora numero 14 del Breda, la Maria (aquesta acció es va repetir durant tot el partit), que va aconseguir marcar en l'única errada defensiva de les visitants.

Quan es podia pensar que el partit es podia obrir per arribar a l'empat local, una altra bona combinació de l'equip va acabar en un gran fol. Una sortida ràpida de la pilota i una passada ràpida a la banda cap a l'Andrea. Aquesta, després d'una bona conduccio per la banda, va centrar cap el segon pal perquè la Neus, que feia poc minuts que havia entrat al terreny de joc, aconseguís l'1-3.

I sense temps per reaccionar, una passada en profunditat de l'Anna Caballero cap a la Núria va fer pujar el definitiu 1-4 al marcador. La Núria, amb el gol d'ahir, va fer el gol 97 en partits oficials vestint la samarreta del Palautordera i està a només 3 gols dels 100. Esperem que ben aviat hi pugui arribar!

Resultat just. Cal destacar la gran primera part de les visitants, que van fer un gran treball d'equip i sobretot de bon futbol. La segona part, més disputada, però més dificil de jugar davant les contínues pilotes llargues que jugaven les locals.

Felicitar a les jugadores per l'entrega i les ganes que van posar fins el final del partit. Esperem que a partir d'ara ens tornin a fer gaudir com van fer les altres temporades.

P.D: EGNEMUID BMA GIAV RITREVID TLOM I GIAV RATURFSID LED TITRAP.OREP IS OH'M TNATNUGERP TNEMACILBUP OH ERAGEN!!